Happy Face Óvoda

A blog bemutatja a Happy Face Óvoda mindennapi életét és a különleges alkalmakat is.

Friss topikok

Naptár

október 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Bemutatkozás

2012.06.13. 13:25 - Happy Face Óvoda

Címkék: bemutatkozás

A Happy Face Óvoda a III. kerületben található, a római parti villanegyedben, közel a Duna parthoz, jó levegőt és barátságos környezetet biztosítva  a gyermekeknek.

Maximális  létszámunk  25 fő, két csoportra osztva. A nevelést és az ellátást csoportonként két szakképzett óvónő, illetve gondozónő biztosítja.  Az egyik óvónő angol szakos, így a gyermekek folyamatos angol nyelvi közegben élve részesülnek nyelvoktatásban.

Napi háromszori étkezés, hetente egyszeri orvosi ellátás tartozik a gondozási díjba. Vállaljuk táplálkozási hibás valamint rendszerbeteg gyermekek szakszerű ellátását is / pl. cukorbetegség  /.

Nevelési programunk tevékenység-központú és gyermekcentrikus. A kis létszámú csoportok lehetővé teszik a személyre szóló nevelés megvalósítását.

 A szülőkkel folyamatosan kommunikálva segítünk a felmerülő nevelési nehézségek megoldásában, felvállaljuk a problémás, de közösségben nevelhető gyermekek ellátását is.

Barátságos udvarunkon ötletes fajátszó és homokozó várja a nebulókat. A meleg idő megérkeztével pancsoló medence ad fürdési lehetőséget.

Az évszaknak megfelelően különféle programokat biztosítunk.

Rendszeresen járunk állatkertbe, kirándulni, hajózni, óvodások számára rendezett kiállításokra, gyermekszínházba, cirkuszi előadásokra. Egész napos kirándulásokkal is igyekszünk gyermekeink kedvében járni. Ilyen volt például a visegrádi palotajátékok megtekintése, a tapolcai barlangfürdőzés, a debreceni Aquaparkban töltött nap, lovasbemutató megtekintése Lajosmizsén, tanyalátogatás.

Ezeket a programokat sikerükre való tekintettel időről-időre megismételjük.

 Születésnapok alkalmával vagy csupán program céljából rendszeres látogatói vagyunk a különböző játszóházaknak.

Szem előtt tartva a gyermekek mozgásigényét, az egészséges életmódra való nevelést, a mozgáskoordinációt javító tornán kívül több sportprogramot biztosítunk. Rendszeresen járunk úszni, idénynek megfelelően jég- vagy görkorcsolyázni, síelni, teniszezni.

Ezek a programok fakultatívak, de a szervezettségnek köszönhetően mindig az átlagosnál olcsóbbak.

 Nagy gondot fordítunk az óvodai foglalkozások sokszínűségére, az óvónők és a gyermekek személyes kapcsolatára. Az utolsó óvodai évben egyéni intenzív iskola-előkészítést biztosítunk minden gyermekünknek.

Hetente 2 alkalommal logopédus segíti munkánkat.

Nyaranta 1 hetes  angol illetve kézműves tábort  szervezünk Sarlóspusztán, igényes környezetben, már a mini csoportnak is.A  szállodakomplexum játszótere, gyermekmedencéje biztosítja a napközbeni szórakozást. Mindennapos lovaskocsizás vár minket lovaglási lehetőséggel együtt. Napi ötszöri étkeztetés teszi teljessé az ellátást.

 

 Nyáron intenzív sporttáborokat szervezünk tenisz, úszás tevékenységi körrel.

  

Nyitva tartás:

hétfőtől csütörtökig 07:30 – 17:00   Ügyelet 17:00 - 19:00

pénteken 07:30 – 16:00

A bejegyzés trackback címe:

https://happyfaceovoda.blog.hu/api/trackback/id/tr532877421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása